8ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Ανακοινώσεις ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ Ε΄ ΤΑΞΗ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ Ε΄ ΤΑΞΗ

Φιλοζωία, μια μορφή εθελοντισμού

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και συγκεκριμένα στη Θεματική «Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ», οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων της Ε΄ τάξης προσέγγισαν τον εθελοντισμό μέσα από τη φιλοζωία και την προστασία των αδέσποτων ζώων αλλά και της άγριας πανίδας. Εφαρμόζοντας τις αρχές που επεξεργάστηκαν, κατασκεύασαν ταΐστρες για τους φτερωτούς φίλους του σχολείου μας, τις οποίες κρέμασαν σε δέντρο του αύλειου χώρου. Τα παιδιά γέμισαν τις ταΐστρες με τροφή προτρέποντας έτσι και την υπόλοιπη σχολική κοινότητα να πράξει το ίδιο.

Related Post

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Προς τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νικόλαο Παπαγεωργίου, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την  ανιδιοτελή σας προσφορά στο έργο το οποίο επιτελούμε.