8ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Ανακοινώσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ “STEM EDUCATION”

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ “STEM EDUCATION”

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 ,τα τρία τμήματα της Γ’ τάξης του σχολείου μας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εργαστήριο Ρομποτικής “Stem Education”.

Οι μαθητές/τριες, συνοδευόμενοι από τους/τις εκπαιδευτικούς των τάξεων , παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τους υπεύθυνους του εργαστηρίου .

Η επίσκεψη είχε βιωματικό χαρακτήρα και τα παιδιά με την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των υπευθύνων , προχώρησαν στην κατασκευή προσομοιωτή σεισμού αξιοποιώντας το υλικό του εργαστηρίου. 

Με ομαδικότητα και συνεργασία , τα παιδιά ενίσχυσαν τις γνώσεις τους και απόλαυσαν τη χαρά της δημιουργίας.

Θερμές ευχαριστίες στους υπεύθυνους του εργαστηρίου , αλλά πρώτιστα στα παιδιά για την στάση τους και την εξαιρετική συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης. 

Related Post

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΡΕΣΤΟΥ 30ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΡΕΣΤΟΥ 30

Στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, η ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ένα Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης των σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης