8ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Ανακοινώσεις ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

Την Τετάρτη 14.6.2023 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, από τους/τις μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης αλλά και από τους/τις εκπαιδευτικούς Άννα Μπρατάνη, Χρήστο Παράφορο και Βαγγέλη Πυργιωτάκη, η εκδήλωση για την αποφοίτηση της ΣΤ΄τάξης, παρουσία του Συμβούλου Εκπαίδευσης κου Δημήτριου Σιδηρόπουλου.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε ομιλίες, παρουσιάσεις, θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, βιντεοπροβολές, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς.

Όλα τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ετοίμασε μπουφέ για τα παιδιά και τους γονείς της ΣΤ΄ τάξης με πίτσες, τυρόπιτες, αναψυκτικά, χυμούς κ.α.. Επίσης, μοίρασε αναμνηστικά δώρα, καθώς και μπαλόνια με ήλιο σε κάθε μαθητή και μαθήτρια. Τέλος, προμήθευσε το σχολείο δύο πυκνωτικά μικρόφωνα και τα αντίστοιχα στάντ.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράστασή του στις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η σχολική μας μονάδα.

Related Post

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙΣΧΟΛΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες, Στο πλαίσιο της διεύρυνσης του ωραρίου του Ολοήμερου Σχολείου από το νέο σχολικό έτος 2022-2023, λειτουργούν στο σχολείο μας «Σχολικοί Μαθητικοί Όμιλοι». Οι Μαθητικοί Όμιλοι εντάσσονται,

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Η σχολική ψυχολόγος Ελευθερία Χελιουδάκη και η κοινωνική λειτουργός Μαρία Ελένη Χαλαμανίδου μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Στ2 και Στ3 υλοποίησαν βιωματικά εργαστήρια με σκοπό ομαλή μετάβαση